Köpvillkor

Vi har inget minsta ordervärde och alltid fraktfritt.

Genom att lägga en beställning hos Novo Genetix så accepterar du våra köpvillkor, samt intygar du att du är minst 18 år eller har dina föräldrars tillstånd att handla från oss.

All personlig information du delger oss kommer endast att hanteras av oss på Novo Genetix för att vi ska kunna hantera din beställning. Ingen tredjehandsinformation kommer förekomma.

Händelser utanför Novo Genetix kontroll skall komma att ses som force majeure.

Fraktkostnader och eventuella extrakostnader specificeras innan du bekräftar ditt köp.

All kortinformation överförs enligt säker SSL kryptering och kommer inte att lagras.

Novo Genetix förbehåller sig rätten att ändra produktinformation vid behov.

Novo Genetix tillämpar öppet köp för peptider. Förpackningen skall vara oöppnad och i ursprungsskick. Kunden står för returporto.

Vi arbetar aktivt för att säkerhetsställa en trygg hantering av dina personuppgifter. Inför att EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR, träder i kraft ställs nya krav på hur vi som företag behandlar dina personuppgifter. Som ett viktigt led i denna process behöver vi säkerställa att du samtycker till att vi får fortsätta att spara dina uppgifter i våra register.

De uppgifter som vi har hos oss är produkt, antal, pris. namn o adress, epost och telefon. Uppgifterna kommer inte att gå till tredje part. Vi kommer endast att använda e-postadressen till att informera er med nyhetsbrev.

Om ni inte är intresserade av nyhetsbrev så kan ni enkel avregistrera er via nyhetsbrevet eller skicka ett mej till info@pepvital.se så avregistrerar vi er.

Novo Genetix AB Org.nr 559016-7283

Telefon

+46 72 251 13 11

Adress

Hulttjärnsvägen 1
438 35 Landvetter

E-post

info@pepvital.se

Kundtjänst

Support via mail och telefon vardagar 9-16