Omdömen

Våra kunder berättar

Läs våra kundberättelser nedan för att se vad några av våra kunder har upplevt efter att de använt våra peptider. 

Våra kunder är vuxna människor i olika åldrar med olika besvär. Yngre människor som tränar hårt såväl som äldre personer med ömma leder och torra ögon. 

”Jag har tampats länge med Hashimoto, som är en kronisk inflammation i sköldkörteln. Haft alla tecken på Hypotyreos, fast TSH legat inom referensvärdet. Inte blivit medicinerad på grund av det.

Till slut fick jag diagnosen Hypotyreos efter 3 år och fick därmed Levaxin utskrivet. Tyvärr blev jag bara sämre och slutade självmant utan vidare hjälp från sjukvården.

Enligt Läkemedelsverket har Levaxin flest patientrapporterade biverkningar år efter år och mörkertalet är högt. Varannan sköldkörtelsjuk mår inte bättre av sin medicin. Och när man inte mår bra gör man allt för att hitta ett sätt att må bättre. Jag hittade sidan Pepvital av en slump och provade Thyreogen. Då låg mitt TSH på 10.7 (referensvärdet P-Tyreotropin/TSH bör ligga på 0.4-4.0 mlE/L). Det ska sägas att jag i början dessutom tog den fel. Tog bara en tablett på morgonen fastande, men man ska ta den 2 ggr om dagen – men kände ändå skillnad efter 2 kurer på varandra. Enligt blodprover sjönk mitt TSH till 4.6.

Jag har fortfarande symtom men har mindre lipoödem, mindre smärta och inte så dödligt trött som innan.

Under tiden jag ätit Thyreogen har jag uteslutit gluten, socker och mejeriprodukter. Jag kan omöjligt veta varför just jag reagerar positivt. Det finns mycket felinformation kring sköldkörteln, men jag hoppas att jag med detta inlägg kan ge andra möjligheten att prova sig fram och prova Thyreogen. Kanske kan de hjälpa sig själva eller någon annan.

Sjuksköterska på Sahlgrenska”

”Min värk i höfter händer och knän har minskat och försvunnit helt efter kurer av Sigumir. Tidigare fick jag ont i höfterna när jag sov så jag fick vända mig och hade därmed sämre sömn.”
Birgitta 68 år

”Som jag berättade märker mamma (född 1939) en stor förbättring efter två kurer med Sigumir men känner fortfarande av värk i ena axeln. Värken i händer och den andra axeln har blivit mycket bättre eller till och med försvunnit.
Hon har kunnat dra ner på värktabletterna och har till och med tagit några simtag när hon badat vilket hon inte kunnat göra förra året.
Framförallt har hon blivit gladare och mer förhoppningsfull om framtiden. Det är väldigt nedbrytande att gå med långvarig värk utan hopp om att det ska bli bättre.”
Henrik

”Min son, som är 26 år, har haft över 15 års problem med bl a, depression, utmattning, inre stress, ständiga infektioner, trötthet, hopplöshetskänslor mm.
Så efter att ha gått igenom hela batteriet inom den ordinarie sjukvården utan resultat eller förståelse, fick jag kontakt med Terho och fick nytt hopp. Efter bara två dagar började det vända, och plötsligt började han bli den han egentligen är. Både fysiskt och mentalt började det förändras till det bättre.
Han är gladare, piggare, tar hand om sig själv på ett helt annat sätt. Kropp och själ fick äntligen en chans att läka.
Nu efter 9 månader och några omgångar med en anpassad mix av peptider, klarar han av arbetsträning, sköta sitt eget liv och ser fram emot en framtid som han själv råder över. Underbart! Tack!”
Anette

”Jag har testat detta sedan ett år tillbaka. Det fungerar riktigt bra. Jag skulle aldrig klara att spela tennis och golf i stort sett varje dag utan ”pepparna”. Jag trodde inte på det först men nu är jag helt såld. Alla gamla krämpor är nästan helt borta.”
Jonny N

”Hade problem med knän o leder, därtill dålig mage. Hade ingen aning om att Peptiderna kunde ge resultat så snabbt. Fantastiskt! Tack”
Patrik, 40 år

Patrik har tagit: 
Sigimur 
Stamakort

”Smärtor i lederna i knän,axlar och tummar. Jag promenerar dagligen och har provat Cartalax och Sigumir i 10 dagar. Knäna blev bättre efter någon vecka medan axlar och tummar tog lite längre tid att bli helt smärtfria. Det är så skönt att kunna promenera utan smärta.”
Berith, 67 år

Berith har tagit:
Sigimur
Cartalax

”Här kommer återkoppling efter ca 6 månaders efter intag Sigumir och Cartalax för behandling av atros.
Jag har känt riktigt bra förbättring i mitt högra knä samtidigt som besvären i det vänstra är mildare. Detta i kombination med mycket bra styrketräning gör att jag fungerar väldigt bra och ser inga behov av knäoperationer just nu! Jag kommer att göra en 6-månaders uppföljning och hoppas att detta skall räcka.”
Tommy

Tommy har tagit:
Sigimur
Cartalax

”Jag snickrar och jobbar mycket med händerna och brukar få väldigt ont i tummar och händerna, speciellt dagen efter. Efter att tagit peptiden Sigumir i 10 dagar så har jag inte alls samma värk längre.”
Mikael H, 54 år

Telefon

+46 72 251 13 11

Adress

Hulttjärnsvägen 1
438 35 Landvetter

E-post

info@pepvital.se

Kundtjänst

Support via mail och telefon vardagar 9-16