Peptider som gör skillnaden för ditt välmående och din hälsa


Senaste nytt

Livlinan Silver

10.495,00 kr Visa

Livlinan Guld

19.995,00 kr Visa

OM

Kundberättelser

Här har ni filmer och andra recensioner från kunder.

Min son, som är 26 år, har haft över 15 års problem med bl a, depression, utmattning, inre stress, ständiga infektioner, trötthet, hopplöshetskänslor mm. Så efter att ha gått igenom hela batteriet inom den ordinarie sjukvården utan resultat eller förståelse, fick jag kontakt med Terho och fick nytt hopp. Efter bara två dagar började det vända, och plötsligt började han bli den han egentligen är. Både fysiskt och mentalt började det förändras till det bättre. Han är gladare, piggare, tar hand om sig själv på ett helt annat sätt. Kropp och själ fick äntligen en chans att läka. Nu efter 9 månader och några omgångar med en anpassad mix av peptider, klarar han av arbetsträning, sköta sitt eget liv och ser fram emot en framtid som han själv råder över. Underbart! Tack! /Annette .

Se filmen med Jacob Lindholm som tar Sigumir peptiden (tryck på Jacob länken nedan)

Jacob berättar


"Jag har testat detta sedan ett år tillbaka. Det fungerar riktigt bra. Jag skulle aldrig klara att spela tennis och golf i stort sett varje dag utan "pepparna". Jag trodde inte på det först men nu är jag helt såld. Alla gamla krämpor är nästan helt borta." Jonny tar bl.a. Sigumir
Jonny N

Tryck på länken nedan

Jonny berättar

Johan efter Göteborgsvarvet som tar Cartalax

Johan berättar

"Hade samma problem som Johan med knän o leder, därtill dålig mage. Hade ingen aning om att Peptiderna kunde ge resultat så snabbt. Fantastiskt! Tack"
Patrik 40 år
Patrik har tagit Sigumir och Stamkort"Smärtor i lederna i knän,axlar och tummar. Jag promenerar dagligen och har provat Cartalax och Sigumir i 10 dagar. Knäna blev bättre efter någon vecka medan axlar och tummar tog lite längre tid att bli helt smärtfria. Det är så skönt att kunna promenera utan smärta."
Berith 67 år
Berith har tagit Sigumir och Cartalax


"Här kommer återkoppling efter ca 6 månaders efter intag Sigumir och Cartalax för behandling av atros.
Jag har känt riktigt bra förbättring i mitt högra knä samtidigt som besvären i det vänstra är mildare. Detta i kombination med mycket bra styrketräning gör att jag fungerar väldigt bra och ser inga behov av knäoperationer just nu! Jag kommer att göra en 6-månaders uppföljning och hoppas att detta skall räcka."
Tommy. Tommy har tagit Sigumir och Cartalax

"Jag snickrar och jobbar mycket med händerna och brukar få väldigt ont i tummar och händerna, speciellt dagen efter. Efter att tagit peptiden Sigumir i 10 dagar så har jag inte alls samma värk längre." Mikael H 54 år.