Peptider som gör skillnaden för ditt välmående och din hälsa


Senaste nytt

Livlinan Silver

10.495,00 kr Visa

Livlinan Guld

19.995,00 kr Visa

OM

Peptid bioregulatorer

Hej,

Efter att jobbat med peptid bioregulatorer så förstår man att det finns så mycket mer man kan göra som individ för att må bra. Varför vara nöja sig med att "så är det att bli gammal". Jag ser det inte så längre utan jag vill känna mig fräsch och vital så länge jag lever och det är möjligt. Många äldre går och lider fast de skulle kunna slippa det. God hälsa och att må bra är fantastiskt även när man blir äldre. Peptiderna gör skillnad om proteinsyntesen har gått ner och det gör den med åren. Så tack och grattis för att du hittade hit. Ni är alltid välkomna att höra av er med frågor eller funderingar.
Mvh Terho Koskela VD

Digitalt Visitkort ​http://my.izwop.com/terho-koskela/bc-70697


Varför känns det inte som förr?

Vår kropps funktioner bryts ner av normalt åldrande. Det hänger ihop med att våra peptider minskar i vår proteinsyntes i cellerna som är nödvändig för att vi skall fungera som tidigare. Peptid bioregulatorerna fungerar som de peptider vi har naturligt i vår kropp.


Peptiderna är ett peptidkomplex som innehåller aminosyror. Dessa aminosyror stödjer proteinsyntesen inuti cellerna som är en viktig del i våra organs funktioner. Processen är mild och gradvis. Peptidens stöd fortsätter även efter avslutat kur och varar upp till 4–6 månader tills peptid proteincykeln försämras igen.

Doseringen regleras efter individens behov och det kan vara lämpligt att öka dosen från 10 dagar till 30 dagar.

Peptiderna har 40 års forskning bakom sig, ger inga biverkningar och är patenterade.

Våra produkter har genomgått nödvändig tullkontroll och labbtest vilket är en garanti för att man verkligen får de peptider som man beställt

Proteiner är avgörande för celldelning, vilket är nödvändigt för tillväxt, reproduktion och läkning.
Många proteiner reglera kemiska reaktioner för att det skall fungera. Exempel: enzymer, hormoner, blodlevrings ämnen, även receptorer i ögonen.
Protein är nödvändigt för immunsystemet att försvara sig mot bakterier och virus.
Proteiner hjälper till att transportera andra näringsämnen runt i kroppen genom att binda dem och sedan släppa dem när och där de behövs.
Protein hjälper till att reglera och upprätthålla en god vätskebalans. Detta bidrar till att upprätthålla bra blodtryck och även smörja ögonen.
Vissa proteiner tjänar en viktig strukturell roll i vävnader, såsom muskler och hud och även ge matrisen för ben och tänder.
I grund och botten, våra kroppar är tusentals specifika proteiner som har viktiga roller i den dagliga funktionen, i själva verket består den mänskliga kroppen av omkring 45% protein på torrsubstansbasis.

Den informationen om olika proteiner lagras i DNA. För att kunna inleda proteinsyntesen ett DNA-fragment, en gen, måste de aktiveras genom att utlösa molekyler, peptider. Peptider är relativt korta kedjor av aminosyror och de är en väsentlig del av den cellsjälvreglerande mekanismen. Celler försämras ständigt med åldern.

Resultat från tullverkets laboratorie. Varken narkotika, dopningsmedel, läkemedel eller hälsofarlig vara har påvisats (Gc/Ms). Utlåtande: Produkten bedöms vara ett kosttillskott.